9.6

NLP Mindset


13 Beoordelingen (totaal)
6 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

02 Aug 2020

5

Mijn oude ik teruggevonden!

Ik benaderde Maikel omdat ik niet goed in mijn vel zat en niet goed wist wat ik nou echt wilde in het leven. Door de gesprekken met Maikel ben ik weer mijzelf geworden en weet ik heel goed wat mijn doelen en toekomstplannen zijn. Een 1 op 1 sessie met Maikel voelde goed, relaxed en laagdrempelig. Naarmate de gesprekken vorderde ging ik weer steeds fijner in mijn vel zitten. Ik heb dit als zeer prettig ervaren en kom zeker terug als ik een coach nodig heb!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

09 Jun 2020

5

Werk aan jezelf op een laagdrempelige maar actiegerichte manier met een top coach

Ik dacht er al langere tijd over na om met een personal coach samen te werken en werd onlangs door een vriend getipt om contact op te nemen met NLP Mindset. Mijn insteek was voornamelijk een helder beeld te krijgen van mijn doelen en leren “mezelf uit de weg te gaan”. De workshop is mij zeer goed bevallen door de actiegerichte maar laagdrempelige aanpak van mijn coach, Maikel Tanis. Direct was er een goede connectie met hem, waardoor ik me vanaf de start op mijn gemak voelde en we meteen “casual” maar doelgericht aan de slag konden gaan. Tot zover heb ik al tastbare resultaten behaald en voel ik een merkbare omslag in de mate van duidelijkheid die ik heb betreft mijn persoonlijke prioriteiten en doelen. Mocht dit iets zijn waar je ook baat bij denk te hebben, dan zou ik een workshop met NLP Mindset absoluut aanraden. Naast de workshop ben ik van mening dat het hebben van een coach nog meer toegevoegde waarde over een langere periode. Daarom zal ik nu een jaar lang deelnemen aan de NLP Mindset Mentor sessies om dezelfde scherpte vast te houden en de NLP tools te internaliseren.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

04 Jun 2020

5

1 op 1 NLP Coaching waar je echt wat aan hebt

Ik heb met Maikel een 1 op 1 NLP coaching sessie gedaan. Zijn insteek is relaxed, laagdrempelig en vooral fijn en persoonlijk. Zonder mening en gericht op mij als persoon. 1 op 1 en in een prettige gespreksvorm afgewisseld met een aantal oefeningen. Ik heb nu meer zelfvertrouwen en vooral helderheid over wat ik zelf moet doen. Dit geeft me rust en meer controle. Daarnaast kan ik met de technieken en handvatten zelf concreet aan de slag.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

13 May 2020

5

duidelijk, kraakhelder en lekker laag drempelig

Heb Maikel leren kennen tijdens de NLP Master training. Waar hij al zeer gedreven was. En nu na ongeveer een 1.5 jaar later heeft hij naast zijn vaste baan als verkoper is hij nu ook een eigen NLP praktijk begonnen. En nog steeds zo gedreven als mens en als coach die zijn praktijk goed weet toe te passen. Nog even enthousiast en het fijne is dat hij NLP laagdrempelig weet aan te bieden. Het is duidelijk, uitdagend en het zet je gelijk in beweging.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

13 May 2020

5

Mijn doelen zijn weer duidelijk en ik bruis weer van energie om te knallen!

Ik heb Maikel van NLP Mindset benaderd om mijn doelen voor de korte, middellange en lange termijn scherp te krijgen. Maikel heeft mij met een aantal treffende vragen hard aan het denken gezet. Zo heb ik mijn levensdoelen scherp gekregen door te visualiseren en heb ik geleerd om de vraag achter mijn eigen gedrag en gemoedstoestand te stellen: waarom doe ik wat ik doe? De uitkomst is een mooie lijst met doelen, een groot stuk helderheid en zelfvertrouwen en aantal tools om innerlijke belemmeringen en obstakels te overwinnen. Ik ben ontzettend enthousiast over de pragmatische en doeltreffende aanpak. Een echte aanrader!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

16 Feb 2020

4

NLP Mindset is Maikel Tanis !

Maikel heeft mij met intervisie en aanvullende NLP kennis begeleid. Naast de kennis die ik reeds had over NLP, heeft hij me verder geholpen om de basistechnieken effectiever in te zetten. Maikel is enthousiasmerend, down2earth en toegankelijk. Als hij in de nabije toekomst de practioneropleiding aanbiedt, acht ik de kans groot dat ik deze ga volgen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

12 Sep 2019

5

Super fijn!!!!

Mijn eerste 1 op 1 sessie gehad. Ik wist niet wat ik moest verwachten en was best zenuwachtig. Nergens voor nodig! Er was gelijk een ontspannen sfeer en ik voelde me op mijn gemak. De oefening die ik samen met de coach gedaan heb,heeft mij nu al anders doen denken. Ik ben met ander beeld naar huis gegaan en blijf dit zeker toepassen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

08 Sep 2019

4

Hele enthousiaste en kundige club

Recent een hele leuke workshop gevolgd bij NLP Minset. Maikel kan op een hele enthousiaste manier informatie overbrengen en mensen in beweging brengen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

06 Sep 2019

5

Goede ervaring

Onlangs deelgenomen aan een sessie van Maikel in het kader van de introductie tot NLP. Ik vind hem een goede spreker die zijn kennis op een fijne manier overbrengt.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

28 Aug 2019

5

doeltreffende informatie met herkenbare voorbeelden

geeft vernieuwende kijk op zaken dingen die ooit als probleem zag en nu als uitdaging. wil hier zeker nog meer over te weten komen! het werd rustig, begripvol en zonder mening verteld. ik denk dat ik hier persoonlijk veel baat bij ga hebben


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


NLP Mindset

NLP Coaching
NLP Workshops/trainingen

Contactgegevens


0628423461

NLP Mindset
W.L. Dollstraat 61
2161 DV
LISSE

Bent u ondernemer?

Verbeter uw zichtbaarheid online, verbeter uw bedrijf door te uit te vinden wat uw klanten echt willen. Wordt beter gevonden door uw bedrijf en diensten online te promoten.

Meld u nu gratis aan.

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten