10

Bungalow Blue Zone


11 Beoordelingen (totaal)
11 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

24 Sep 2020

5

Heerlijk

Een hele schone nette en van alle gemakken voorziende bungalow. Ruime zonnige tuin met ook voldoende privacy. Wij waren er in september waardoor het op het park ook rustig was, wat wij heel prettig vinden na een dag drukte op het Noordwijkse strand. De gastvrijheid en het contact me de eigenaren Ben & Lieneke verliep heel prettig. Kortom wij hebben enorm genoten van een midweek in de bungalow.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

24 Sep 2020

5

Super fijne rustgevende bungalow

Heel erg genoten van Bungalow Blue Zone en de lokatie. Mooi stukje fietsen en je bent op het strand. Het huisje zelf is ook super fijn en van alle gemakken voorzien. Heerlijk bijgekomen dit weekend. Wij komen zeker een keertje terug!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

11 Sep 2020

5

Je voelt je meteen thuis!

Het huisje geeft je meteen een vakantie gevoel. Letterlijk een huisje met alles erop en eraan. Ligt op een mooie locatie dichtbij het strand en een meer. Het park is ook erg rustig en goede eetgelegenheden om de hoek. Wij hebben een top vakantie gehad.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

06 Sep 2020

5

heerlijk rustig om uit te waaien of heerlijk bijkomen van het drukke bestaan

zeer warm en knus ingericht en alles wat je nodig hebt is aanwezig. Zeker voor herhaling vatbaar.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

31 Aug 2020

5

A second home

We had an amazing stay at the Bungalow Blue Zone. The house was really nice, organized and clean. We had everything we needed and even more. The area is the perfect place to rest and enjoy the ocean air with the beaches nearby. It is suitable for everyone: friends, family, couples. Couldn’t recommend bungalow Blue Zone enough 😊


Zou u ons aanbevelen?: Ja

04 Aug 2020

5

Geweldig!!

Heerlijk een weekje tot rust gekomen met de kinderen.. alles op fiets/loop afstand.. de hele week volop genoten.. echt vakantie!!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

01 Jul 2020

5

Maximaal genieten!

Rustige ligging in het park. Gunstige ligging voor de zon. Dicht bij strand en duinen. Ideaal voor wandelen en fietsen. Reeën gezien in de duinen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

19 Jun 2020

5

Heerlijk genoten

Heerlijk ontspannen in deze prachtige bungalow. Heel schoon, goed onderhouden en van alles voorzien. Af en toe een fietsuitstapje naar Lisse of een wandeling op het strand. De kids konden lekker spelen in het speeltuintje om de hoek. Al met al een heerlijk weekje!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

19 Jun 2020

5

Mooi, schoon huisje met alles wat je nodig hebt.

Hier een aantal nachten mogen verblijven. Huisje is erg schoon en modern en je hebt alles wat je nodig hebt. Ruime tuin waar je de dagen buiten kan doorbrengen als je geen zin hebt om op pad te gaan. Zou absoluut nog een keer bij Blue Zone verblijven als ik nog een keer naar omgeving Noordwijk wil.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

13 Jun 2020

5

Heerlijk rustgevend verblijf

Ik heb hier een weekje heel lekker kunnen werken. Heel schattig huisje met een leuk thema “Blue Zone” (zelfs het servies is matchend blauw, super leuk haha). Het huisje bevindt zich op een bungalowpark midden in de Nederlandse landschappen, er is een meer vlakbij voor een mooie wandeling en het strand is ook maar 10 minuten fietsen. Heel fijn plekje en ik zal er zeker nog een keer komen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Contactgegevens


0600000000

Bungalow Blue Zone
Duinschooten 12
2211 ZC
Noordwijkerhout

Bent u ondernemer?

Verbeter uw zichtbaarheid online, verbeter uw bedrijf door te uit te vinden wat uw klanten echt willen. Wordt beter gevonden door uw bedrijf en diensten online te promoten.

Meld u nu gratis aan.

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten