9.6/10

VloerVeilig


12 Beoordelingen (totaal)
7 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

02 Apr 2019

5

prima geholpen en geadviseerd!

Volgens afspraak keurig uitgevoerd, resultaat is prima!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

14 Dec 2018

5

voor zover ik het kan beoordelen ziet het er prima uit

Vriendelijk en perfect afgewerkt


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 Nov 2018

5

Spek gladde vloer in een mum stroef.

Super tevreden over vloer veilig, snelle service en de ets behandeling van de badkamer vloer was snel gedaan en werkt prima. Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

29 Oct 2018

5

De stroefheid geeft vertrouwen niet uit te glijden

Snel gedaan en snel effect


Zou u ons aanbevelen?: Ja

29 Oct 2018

5

Goede snelle service

Zoals afgesproken aanwezig, goede duidelijke uitleg, kwaliteit van antislip op vloer en in douchebak is uitstekend. Doede prijs/kwaliteit verhouding. Ik ben een zeer tevreden klant.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

28 Oct 2018

5

goed geholpen, na proefetsing, besloten volledige kleedkamer vloeren te laten doen.

goed contact, goed advies, proef etsing laten uitvoeren, vloer laten testen door leden. vloer was duidelijk minder glad als voorheen. besloten om 2 kleedkamers te laten etsen. we zijn zeer tevreden met het effect.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

28 Oct 2018

5

Perfect en voor weinig geld.

We zijn zeer tevreden over de vloer. We zijn niet meer bang om weg te glijden als de vloer nat is.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

29 Jun 2018

5

Gladde douchevloer ???. Met Vloer Veilig verleden tijd.

Perfecte oplossing, zeker als je "niet stabiel" kunt staan. Om de vloer goed stroef te houden vergt dit wel meer onderhoud, daarvoor krijg een goede instructie


Zou u ons aanbevelen?: Ja

26 Apr 2018

4

Goede behandeling voor het verminderen van de gladheid vann de badkamervloer

De behandeling wordt in korte tijd en op een schone manier uitgevoerd. De 8 m2 waren in circa 1 uur behandeld en de vloer is direct na de behandeling beschikbaar. De verkleuring van de tegels is minimaal. De prijs voor de behandeling is m.i. wat aan de hoge kant.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

27 Mar 2018

4

BEHANDELING VOLDOET AAN DE EISEN

AFSPRAAK IS KEURIG NAGEKOMEN


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bent u ondernemer?

Verbeter je SEO, nodig klanten uit om reviews te schrijven. Verzamel nu uw klantbeoordelingen

Meld je nu gratis aan.

Bedrijfsinformatie


VloerVeilig

VloerVeilig is een gespecialiseerde organisatie voor het antislip maken van alle soorten ondergronden, van steenachtige tot hout en/of kunststofachtige ondergronden. U kunt hierbij denken aan het behandelen van vloeren maar ook bepaalde onderdelen als baden, douchebakken, terrasvloeren, galerijvloeren en parkeergarages.

Contactgegevens

E-mail: info@vloerveilig.nl
Tel: 0418-641401
KVK: 50286544

Adres
VloerVeilig
Zandpad 40
4184 CR
Opijnen

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten