9.8

The Blooming Company


11 Beoordelingen (totaal)
11 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

17 May 2020

5

Fijne klantenservice en goede kwaliteit

Mijn vragen na bestelling werden snel beantwoord en het pakket kwam snel mijn kant op. Duidelijk instructies voor planten en verzorging. Bollen zien er goed uit, kan niet wachten totdat ze bloeien!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

15 May 2020

5

Blij met de dahlia’s

Heel blij mee


Zou u ons aanbevelen?: Ja

09 May 2020

5

Heel leuk!

Mijn bloembollen waren keurig verpakt in papieren zakjes en er zaten duidelijke instructies en een handgeschreven bedankbriefje bij. Ze werden ook erg snel verzonden en geleverd. Topservice.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

08 May 2020

4

netjes en goed

Vandaag mijn bestelling ontvangen en de knollen zaten allemaal netjes verpakt. Heel fijn dat er verzorgings- en planttips bijgevoegd waren. Ook het persoonlijke briefje is erg leuk gedaan. Dat geeft aan de persoonlijke betrokkenheid. Top! Nu nog afwachten hoe de planten gaan groeien en hoe ze in het echt zijn.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

07 May 2020

5

Goede kwaliteit Dahlia knollen

7 Dahlia knollen besteld, de knollen werden snel geleverd en zijn van goede kwaliteit. Grote stevige knollen waarvan enkele zelfs al uitschoten.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

06 May 2020

5

We hebben een grote border in onze achtertuin helemaal laten vullen met bloembollen door The Blooming Company. Zij hebben speciaal voor ons een plattegrond gemaakt met daarin de namen van de bloemen en foto’s van alle bloemen in bloei. In overleg zijn zij de bollen ook komen planten voor ons en hebben hierbij nog wat tips en tricks gegeven. Super service!!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

06 May 2020

5

Topkwaliteit met goede service!

Vorig jaar op de markt bloembollen gekocht, goede kwaliteit. Uitleg over het hoe en waar planten ook prima. Nu kun je ook online bloembollen bestellen, super handig, makelijk en snel met dezelfde kwaliteit die ik gewend ben van the Blooming Company. Echt een aanrader!!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

06 May 2020

5

Geweldige kwaliteit, echt een aanrader!

Ik heb twee pioenrozen besteld, de order is snel en netjes afgeleverd. De wortels waren erg groot en vers. De eerste bladeren komen al boven de grond uit.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

05 May 2020

5

Aanrader

Snelle levering, afgelopen weekend de bollen gepland ben benieuwd hoe alles er straks in bloei uit ziet!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

04 May 2020

5

Mooie artikelen, exact zoals omschreven! Daarnaast ook erg snelle levering!

Erg goede ervaring! Kwam ze tegen via Google en heb er direct een bestelling geplaatst. Deze kwam verrassend snel en goed verpakt binnen! De producten waren precies zoals omschreven en we hebben ze ook direct een plekje in de tuin gegeven.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


The Blooming Company

We willen onze passie voor tuinieren delen met een persoonlijk geselecteerd assortiment van de mooiste bloemsoorten in de beste kwaliteit.

Contactgegevens


0619750110

The Blooming Company
buitenvaert 30
5171mn
Kaatsheuvel

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten