9.8/10

Subsidieregelen


14 Beoordelingen (totaal)
14 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

08 Aug 2019

5

Zeer tevreden!!!!!

We zijn heel tevreden over het werk. Er werkt vriendelijk personeel dat je altijd te woord staat wanneer je vragen hebt. Ook krijg je altijd duidelijke uitleg en nemen ze de tijd voor je. We kregen zelfs korting omdat we meerdere leerlingen hadden. Ze denken echt met je mee en willen het beste voor je bereiken.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

11 Jul 2019

5

Goed contact

Vorige week mijn subsidie aan laten vragen voor mijn leerling, aardige mensen en helpen goed. Nu afwachten tot hij toegekend wordt


Zou u ons aanbevelen?: Ja

20 Jun 2019

5

W. Kluit

Gevonden door een flyer van een student, ik ben tevreden over hun werk


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 Jun 2019

5

Fijn bedrijf

Super fijn bedrijf om mee samen te werken Mijn boekhouder wist niet van de subsidie af en wordt altijd vriendelijk te woord gestaan en geholpen


Zou u ons aanbevelen?: Ja

13 Jun 2019

5

Goede service

Ik kende de subsidie niet maar ben hiermee op de hoogte gebracht en ben er super blij mee. Veel subsidie gehad en goed geholpen


Zou u ons aanbevelen?: Ja

11 Jun 2019

5

Super bedrijf

Ze zijn klantvriendelijk en helpen je altijd goed, nooit problemen mee


Zou u ons aanbevelen?: Ja

06 Jun 2019

5

Prettig bedrijf om mee te werken

Nooit problemen mee gehad en altijd fijn om mee te communiceren.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

05 Jun 2019

4

Goed bedrijf

Je moet lang wachten voor je weet of de subsidie wordt toegekend, maar dit ligt meer aan de subsidie dan aan Subsidieregelen Verder altijd netjes te woord gestaan en snel reactie


Zou u ons aanbevelen?: Ja

04 Jun 2019

5

Subsidieregelen.nl. Een aanrader

Alles naar tevredenheid verlopen, mooi bedrag ontvangen , wat we op een goede manier hebben besteed! Overigens ook op een leuke manier te woord gestaan door charlotte


Zou u ons aanbevelen?: Ja

04 Jun 2019

5

In een woord super

Goede klantenservice, snelle reactie en meest belangrijke resultaatgericht.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bent u ondernemer?

Verbeter je SEO, nodig klanten uit om reviews te schrijven. Verzamel nu uw klantbeoordelingen

Meld je nu gratis aan.

Bedrijfsinformatie


Contactgegevens

E-mail: info@subsidieregelen.nl
Tel: 0733020101
KVK: 67950893

Adres
Subsidieregelen
Jonkheer de la Courtstraat 1
5251 JD
Nieuwkuijk

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten