9.8/10

Subsidieregelen


10 Beoordelingen (totaal)
10 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

A.

Score: 5

13 Jun 2019

Goede service

Ik kende de subsidie niet maar ben hiermee op de hoogte gebracht en ben er super blij mee. Veel subsidie gehad en goed geholpen


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

van Zijl

Score: 5

11 Jun 2019

Super bedrijf

Ze zijn klantvriendelijk en helpen je altijd goed, nooit problemen mee


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

van Bloemen

Score: 5

06 Jun 2019

Prettig bedrijf om mee te werken

Nooit problemen mee gehad en altijd fijn om mee te communiceren.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Michel

Score: 4

05 Jun 2019

Goed bedrijf

Je moet lang wachten voor je weet of de subsidie wordt toegekend, maar dit ligt meer aan de subsidie dan aan Subsidieregelen Verder altijd netjes te woord gestaan en snel reactie


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Willem

Score: 5

04 Jun 2019

Subsidieregelen.nl. Een aanrader

Alles naar tevredenheid verlopen, mooi bedrag ontvangen , wat we op een goede manier hebben besteed! Overigens ook op een leuke manier te woord gestaan door charlotte


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Alex

Score: 5

04 Jun 2019

In een woord super

Goede klantenservice, snelle reactie en meest belangrijke resultaatgericht.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

,

Score: 5

04 Jun 2019

Tevreden

Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening. Ze hebben er vorig jaar zelfs voor gezorgd dat ik een extra subsidie kreeg waar ik niet op had gerekend.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Chantal

Score: 5

03 Jun 2019

Goede prijs kwaliteit

Goede prijs kwaliteit. Krijgt veel subsidie en ze nemen al het werk uit handen


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

.

Score: 5

29 May 2019

Zeer goede klantenservice

Zeer goede klantenservice, geeft snel antwoord en is duidelijk.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Sara

Score: 5

29 May 2019

Goede service en altijd goed resultaat

Laat al een aantal jaar mijn subsidie Praktijkleren door Subsidieregelen doen. Dit heeft tot nu toe altijd tot goed resultaat geleid en het is prettig communiceren met ze.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie



Contactgegevens
E-mail: info@subsidieregelen.nl
Tel: 0733020101
KVK: 67950893

Adres
Subsidieregelen
Jonkheer de la Courtstraat 1
5251 JD Nieuwkuijk


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate