9.2/10

notenleverancier.nl


39 Beoordelingen (totaal)
2 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Mark Wagenaars

30 Nov 2018

5

Prima producten en snel geleverd.

Bestel al ruim een half jaar om de paar weken bij notenleverancier. Steeds heb ik de bestelling na 1 of 2 dagen in huis.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Floris Schaap

25 Sep 2018

5

TOP!

Prima producten. Goede levering. TOP!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Johan Minnebo

01 Jul 2018

5

Lekkere noten, goede prijs en snel geleverd

Bestelling perfect afgehandeld via de webshop


Zou u ons aanbevelen?: Ja

S. Kleverstra

22 Jun 2018

5

Kwaliteit en service goed op orde

Ik heb een bestelling gedaan op 4 juni en ontving deze de volgende dag. De inhoud was keurig in orde met een kleinigheidje om blij van te worden, top!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Nadine

16 Feb 2018

5

lekker, en snel geleverd

trouwe leverancier, vaste klant!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Rosa Dekker

07 Nov 2017

4

Goede prijs/kwaliteit verhouding

In een notendop; Voorgaande keren bij andere leverancier gekocht maar deze heeft de prijzen flink verhoogd. Met (handmatige) prijsvergelijking uitgekomen bij notenleverancier. Post NL aflevering adres kon niet gekozen worden vanuit het bestel menu maar telefonisch goed te woord gestaan en goed geholpen. Pakketje is binnen 48 geleverd bij het specifieke post NL punt. De noten zelf zijn van betere kwaliteit dan vorige leverancier. Hele noten en niet/nauwelijks gruis bij de walnoten. Top! Jullie zijn mijn nieuwe notenleverancier! (Als de prijzen interessant blijven)


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Jolanda van Beest

26 Oct 2017

5

Goede snelle service en goede kwaliteit product.

Kilo amandelschaafsel besteld voor een naar mijn mening goede prijs. Is heel snel geleverd en dan zit er ook nog een zakje met pompoenpitten e.d. bij. Vind ik heel leuk als je er zoiets kado bij krijg.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Fred de Rooij

26 Oct 2017

5

Goede kwaliteit en snel geleverd

Geen klachten


Zou u ons aanbevelen?: Ja

fleur van der colk

26 Oct 2017

5

Constant, goed en betrouwbaar

Uitgebreid aanbod en altijd netjes op tijd geleverd. Prijs kwaliteit verhouding prima!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

E. van der Most

26 Sep 2017

5

Uitstekende en snelle service en echt heerlijke noten, zaden en zuidvruchten! Ik ben een heel tevreden klant!

Ik heb nu inmiddels voor de tweede keer een bestelling gedaan omdat de service perfect is, en de gekochte noten en zuidvruchten verrukkelijk. Nergens eerder zo lekker gegeten. Abrikozen en pruimen heerlijk zacht en de walnoten en hazelnoten knapperig een super van smaak. En de prijs is laag. Ik heb een voorraad ingekocht. Had ik jullie maar eerder ontdekt!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bent u ondernemer?

Verbeter je SEO, nodig klanten uit om reviews te schrijven. Verzamel nu uw klantbeoordelingen

Meld je nu gratis aan.

Bedrijfsinformatie


logo

Contactgegevens

E-mail: info@notenleverancier.nl
Tel: 0174235067
KVK: 56809395

Adres
notenleverancier.nl
Maasdijkseweg 128
2291PJ Wateringen

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten
0