9.8/10

mhautomatten


17 Beoordelingen (totaal)
10 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Marlies

13 Apr 2019

5

Mini Cooper automatten

Mooie automatten gekocht voor mijn Mini Cooper.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Erik

26 Mar 2019

5

Duidelijk, eenvoudig en zéér vriendelijk.

Duidelijke website, neemt snel de telefoon op, weet waar hij over praat en snel geleverd volgens afspraak. Kortom, erg tevreden!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

M. van der Horst

28 Feb 2019

5

Top kwaliteit

Goede prijs / kwaliteit en snelle levering


Zou u ons aanbevelen?: Ja

R

27 Feb 2019

5

Naafdoppen VW

Goed snel en netjes


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Boaz van der veen

25 Jan 2019

5

Vloermatten gti.

Ik heb de matten als een verjaardags cadeau gedaan. Zeer snelle levering. En super mooie matten! Dank hiervoor


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Patrick

08 Jan 2019

5

Besteling Audi automatten

Zeer mooie matten voor een eerlijke prijs!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Madeleine

22 Dec 2018

5

Goede service en mooie prijs kwaliteit verhouding

Behulpzaam en hele snelle service goede mooie matten


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Largoen

14 Sep 2018

5

Super kwaliteit en snel geleverd.

Matten waren binnen 1 dag binnen en zien er erg mooi uit en passen perfect. Was goed verpakt.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Gerrit

13 Sep 2018

4

kwaliteit

Dit is de eerste keer dat ik iets besteld heb bij u , en mijn ervaring is goed tot uitstekend !! Snelle levering en een mooi product !! Bedankt !!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Romano merten

14 Aug 2018

5

Zeer tevreden over levering en de matten.

Volkswagen golf matten besteld volgende dag in huis wat een service! Erg tevreden over de hulp van de medewerkers en zeer tevreden over mijn auto matten


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bent u ondernemer?

Verbeter je SEO, nodig klanten uit om reviews te schrijven. Verzamel nu uw klantbeoordelingen

Meld je nu gratis aan.

Bedrijfsinformatie


mhautomatten is leverancier van velours automatten en andere auto accessoires. Het bedrijf is ontstaan vanuit een passie voor auto’s.
Door onze grote inkoop kunnen wij onze producten leveren tegen de allerscherpste prijs van Nederland. Dagelijks versturen wij automatten door heel Nederland, België en Duitsland. Wij kunnen u direct uit voorraad leveren

Contactgegevens

E-mail: info@mhautomatten.nl
Tel: 0546-569805
KVK: 08110456

Adres
mhautomatten
Nieuwe Daarlerveenseweg 3D
7671 SK Vriezenveen

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten