9.2

M Sails


62 Beoordelingen (totaal)
26 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

06 Jul 2020

5

Only M-Sails !!!

Zeer prettige kennismaking met Mick voor het opmeten van de zeilen. Verzorgde offerte met concurrerende prijsstelling! De productietijd is acceptabel, zeker wanneer je voor de winter besteld. Het resultaat is prachtig; Strak gesneden zeilen die uitstekend voldoen!

Antwoord van M Sails
Fijn om te horen dat de zeilen voor uw First 33.7 zo naar wens zijn. Eveneens dank voor de foto's! Groeten Zeilmakerij M-sails


Zou u ons aanbevelen?: Ja

04 Jul 2020

4

Wij hebben een mooi bruin grootzeil met fok laten maken voor onze Zeilende Westlander

Het zeil staat er netjes op. Ook merken wij het heel goed tijdens het zeilen, dat wij een nieuw tuig hebben.

Antwoord van M Sails
Allereerst nog dank voor de foto's, ik dergelijke vind bruine zeilen altijd erg mooi. En natuurlijk dank voor uw positieve bericht, fijn om te horen . Groeten Zeilmakerij M-sails


Zou u ons aanbevelen?: Ja

04 Jul 2020

5

Uitstekend

Pasklaar op een custom boot, in 1x goed.

Antwoord van M Sails
Bedankt voor de goede review. Groeten Zeilmakerij M-sails


Zou u ons aanbevelen?: Ja

22 Apr 2020

5

plezierig bedrijf wat weet waar ze mee bezig zijn

na een aantal mislukte pogingen om offertes te krijgen voor onze lm 27 namen we kontakt op met m-sais en na deskundig en vlot overleg resulteerde dit in een vakkundige korrekte aflevering van een nieuwe zeilenset.

Antwoord van M Sails
Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Een deskundige / goede begeleiding is ook zeer belangrijk. Groeten Zeilmakerij M-sails


Zou u ons aanbevelen?: Ja

21 Apr 2020

5

Eind 2019 gebruik gemaakt van de actie van m-sails. Ik kan niet anders zeggen dan de service geweldig was en ook goed hebben meegedacht met onze wensen. In maart 2020 zijn de zeilen afgeleverd precies zoals afgesproken. Ondertussen hebben we er mee gevaren met 25 knopen wind. M-sails bedankt en we komen zeker terug.

Antwoord van M Sails
van dergelijke leuke/positieve reacties worden wij erg blij / vrolijk! Groeten Zeilmakerij M-sails


Zou u ons aanbevelen?: Ja

21 Apr 2020

5

Heldere communicatie en prima resultaat.

Antwoord van M Sails
Een goede communicatie is bij dergelijke (kostbare) uitgaven uitermate belangrijk, zeker gezien alles maatwerk is. Dus bedankt voor uw goede reactie! Groeten Zeilmakerij M-sails


Zou u ons aanbevelen?: Ja

20 Apr 2020

4

positief....zeil staat er goed bij, nog niet kunnen uitproberen coronawise helaas...

Antwoord van M Sails
Dank voor uw positieve bericht, fijn om te horen dat het er goed bijstaat. Groeten Zeilmakerij M-sails


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 Mar 2020

4

Hele fijne mensen die weten waar ze over praten enorm vriendelijk

Antwoord van M Sails
het zeil (met ons logo) is echt gaaf om te zien, is ook een flinke lap die 165 m2. Dank voor de complimenten. Groeten Zeilmakerij M-sails


Zou u ons aanbevelen?: Ja

16 Mar 2020

5

Goede service en een mooi eindresultaat

Antwoord van M Sails
Allereerst bedankt voor het leuke "actie" filmpje. En ook dank voor de goede review Groeten Zeilmakerij M-sails


Zou u ons aanbevelen?: Ja

14 Mar 2020

4

zeer goed eind resultaat en de assistentie was buitengewoon

Antwoord van M Sails
Bedankt voor de goede review. Groeten Zeilmakerij M-sails


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


M Sails

Sinds 1981 is M-Sails de partner in nieuwe op maat gemaakte zeilen! Sindsdien zijn meer dan 30000 klanten U voorgegaan.
M-Sails is een A-merk waar u altijd deskundig advies op mast krijgt!
Door deze jarenlange ervaring gaat het ons en onze klanten al ruim 38 jaar voor de wind!

Bekijk keurmerk

Contactgegevens


0181403232

M Sails
Postbus 395
3233ZH
Oostvoorne

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten