9.2/10

M Sails


31 Beoordelingen (totaal)
31 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

hr. Hans

Score: 5

25 May 2019

Nieuw grootzeil

Fantastisch nieuw grootzeil laten maken door M-sails. Mensen bij M-sails denken met je mee, spreken de “zeilers-taal” en weten wat bij jou zeilboot past. Heel goede zeil-resultaten met nieuwe grootzeil. Volgendjaar een nieuwe genua!

Nog bedankt voor de eerder verstuurde foto's van uw Oceanis 343 met het nieuwe zeil, staat er netjes op. groeten Zeilmakerij M-sails


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

hr. Cor Nelis

Score: 5

24 May 2019

keurig zeiltje geleverd voor mijn Bries!

Ingemeten, prijs conform afspraak en levering binnen de gestelde tijd! Dat is service waar je van op aankunt!

dank voor het bericht, als u t.z.t. leuke foto's heeft mag u die altijd doorsturen. groeten Zeilmakerij M-sails


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

hr. Luijendijk

Score: 5

24 May 2019

Goede service

Zeil ziet er goed uit

Bedankt voor het leuke bericht, en de eerder verstuurde foto's. Staat er inderdaad mooi op! groeten Zeilmakerij M-sails


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

hr de Ruijter

Score: 4

24 May 2019

Had dit jaren terug moeten doen

Onze wadder heeft sinds kort 2 nieuwe zeilen, hadden we dit maar eerder gedaan. Wat gaan we hoger aan de wind en sneller dan voorheen. Bedankt voor alle service en het resultaat.

dank voor het positieve bericht. mvgr Zeilmakerij M-sails


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

hr. J. Vermaat

Score: 4

29 Mar 2019

goede service en prijs en mooi resultaat

Wij hebben op aanraden van onze buurman speciaal voor zeilmakerij M-Sails gekozen. Het eindresultaat voor onze Dehler 34 mag er wezen. De prijs was keurig en alles binnen de gestelde levertijd klaar. M-sails heeft ook het transport van naar Den Helder keurig geregeld en ons hierover informeert.

Dank voor het positieve bericht. Transport wordt in bijna altijd door ons geregeld (afhalen mag natuurlijk altijd) zeker als klanten niet dichtbij wonen. Als U t.z.t leuke foto's heeft houden we ons aanbevolen. groeten zeilmakerij M-sails


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

hr. K. Banner

Score: 4

24 Mar 2019

sy Lady Grey (First 36.7) ligt weer vooraan

Ik en de crew zijn zeer blij met het nieuwe grootzeil alsmede de gennaker, de Lady Gray ligt weer vooraan in het veld! Eind van het seizoen komen voor een laminaat fok & genua. Dank voor alle hulp.

Fijn om te horen. Mocht de fok en/of genua aan vervanging toe zijn horen we dat graag. Als u nog een keer leuke foto's heeft (in het wedstrijd veld) zien we die ook graag tegemoet. groeten zeilmakerij M-sails


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

hr. J. Schreudering

Score: 4

23 Mar 2019

Zeilen zijn boven verwachting

Onze Grand Soleil 40 presteert boven verwachting! Beide zeilen zijn keurig en op tijd geleverd, en zien er fraai uit. Dank voor het resultaat. Groeten Jan & Marieke

Wat een fijn bericht. Toevallig zijn we ook net begonnen met de productie van 2 zeilen voor een Grand Soleil 45 (de grotere broer van uw 40 ft.) hoop dat we van die klant net zo een mooi bericht krijgen ;-) groeten zeilmakerij M-Sails


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

hr. B. Bravenboer

Score: 5

11 Mar 2019

Bavaria 36 zeilt gewelfig

Het schip heeft nog nooit zo fijn gezeild, ook niet met de originele zeilen! Dank voor de uitmuntende service en het eind resultaat. Groeten Bart

Bedankt voor uw mooie reactie, daar zijn we zeer content mee. Als U t.z.t. leuke foto's heeft houden we ons aanbevolen. groeten Zeilmakerij M-Sails


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

hr. Georges d' Aulnis

Score: 5

11 Mar 2019

Zeer tevreden!!

Enthousiaste contacten, prijs, koop en verkoop, productie en levering, naservice bij aanpassingherstel, kwaliteit en levering. In een woord: uitstekend!!! Ik ben heel blij met mijn prachtige roodbruine zeilen! Georges d' Aulnis, Ermelo.

Leuk om uw reactie te lezen, daar zijn we erg blij mee. Wij vinden het altijd jammer dat de meeste mensen geen reactie achterlaten nadat alles is geleverd. groeten Zeilmakerij M-Sails


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

hr. J.W. van Daelen

Score: 5

07 Mar 2019

Zeer goede kwaliteit absoluut een aanrader

Hoge kwaliteit en eerlijk advies! Zeer blij met het eind resultaat.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Sinds 1981 is M-Sails de partner in nieuwe op maat gemaakte zeilen! Sindsdien zijn meer dan 29000 klanten U voorgegaan. Door deze jarenlange ervaring gaat het ons en onze klanten al ruim 37 jaar voor de wind


Contactgegevens
E-mail: info@m-sails.com
Tel: 0181403232
KVK: 24230559

Website
https://m-sails.com

Adres
M Sails
Postbus 395
3233ZH Oostvoorne


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten