9.8/10

John and Mr. Smith


16 Beoordelingen (totaal)
0 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

18 Nov 2015

5

Leuk duo voor op feestjes!

dj en saxofonist voor dochters verjaardag ze deden ook nieuwe muziek waar mijn dochter om had gevraagt


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 Nov 2015

4

Relaxte muziek

Prima act, ook voor achtergrond muziek


Zou u ons aanbevelen?: Ja

11 Nov 2015

5

TOF!!

Precies wat ik zocht! Hele fijne muziek en sfeer, in één woord top!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 Nov 2015

5

Fantastische act!

Zij zijn een fantastische act. De DJ speelde perfect in op het publiek! Het was meteen van het begin raak en iedereen stond op de dansvloer! We hadden tevoren wat nummers doorgegeven die we graag wilden horen, omdat wij ook een traditionele Turkse trouwmuziek wilden horen. Dat wisten ze heel soepel in hun mix te brengen, alsof ze het altijd zo doen. Veel van onze gasten vonden het ook een fantastische mix tussen Turkse muziek en westerse, bekende muziek. Grote klasse jongens! Superbedankt!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 Nov 2015

5

Energieke gasten

Een leuk duo die de muziek goed weet te brengen. vernieuwd, energiek en afwisselend, gewoon goed.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

06 Nov 2015

5

Awesome DJ!

We had a blast at our convention! Great performers appropriate for all kind of events!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

04 Nov 2015

5

Precies wat we zochten!

We wilden iets unieks op onze bruiloft, we hadden een DJ Sax in gedachten. John & Mr. Smith hebben precies wat we in gedachten hadden neergezet.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

27 Oct 2015

5

Precies wat we zochten!

We wilden iets unieks op onze bruiloft, we hadden een DJ Sax in gedachten. John & Mr. Smith hebben precies wat we in gedachten hadden werkelijkheid gemaakt! Hele leuke jongens!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

27 Oct 2015

5

Hard gaan!

Voor mijn feest had ik gevraagd of ze ook wat hardere muziek konden speelden, nou zeker of dat ze dat konden! Keihard deze gasten!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

27 Oct 2015

5

Tof optreden!

John & Mr. Smith waren precies wat we zochten voor ons festival, verwachtingen helemaal ingelost!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bent u ondernemer?

Verbeter je SEO, nodig klanten uit om reviews te schrijven. Verzamel nu uw klantbeoordelingen

Meld je nu gratis aan.

Bedrijfsinformatie


DJ met saxofonist John & Mr. Smith combineren als duo het beste van twee werelden: live saxofoon improvisaties met dansbare DJ muziek. Lees alles over wat wij als duo doen, bekijk onze videos voor een indruk van ons als DJ met saxofonist en luister naar onze saxy muziek! Neem gerust contact op om te bepalen of we iets voor je kunnen betekenen!

Contactgegevens

E-mail: info@johnandmrsmith.com
Tel: 020-2600044
KVK: 55659438

Adres
John and Mr. Smith
Hoge Bremberg 21
4873LD
Etten-Leur

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten