9.8/10

Hydro Cleaning


22 Beoordelingen (totaal)
2 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

C. de Kroes

Score: 5

15 Sep 2018

Betrouwbaar bedrijf, we kunnen kunnen hydrocleaning iedereen aanraden!

De website viel ons op, het eerste telefonische contact met Vincent trok ons eigenlijk al over de streep. Hydrocleaning heeft terwijl wij op vakantie waren ons huis schoongemaakt, opnieuw gevoegd, gerepareerd op verschillende plekken en geïmpregneerd. Van te voren alles goed doorgesproken met Vincent en Martijn, zij gaven ons het vertrouwen 3 weken weg te kunnen. Tijdens het werk en onze afwezigheid via whats app en telefoon goed contact, wanneer nodig. Bij thuiskomst laatste puntjes op de i. We zijn heel erg tevreden. Een heel enthousiast hardwerkend bedrijf, van alle markten thuis, hele bekwame, vriendelijke mannen. Ons huis ziet er super uit!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Dhr. P. de Kroes

Score: 5

30 Aug 2018

100% tevreden, 5 sterren!

Tijdens onze afwezigheid de gehele woning opnieuw gevoegd, schoongemaakt en geïmpregneerd. Iets wat best spannend was met een voor ons nog onbekend bedrijf. Contact verliep prima via telefoon en app. Alles ging soepel in goed overleg. De mannen zijn heel vriendelijk, beschaafd en professioneel. De paar dingen die nog aangepast moesten worden bij thuiskomst werden direct opgelost en verholpen. Na t impregneren werden alle ramen schoongemaakt. Van begin tot het eind goed werk geleverd. We zouden t zo weer doen!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Peter Gelderland

Score: 4

10 Apr 2018

Prima bedrijf met hardwerkende eigenaren die heel goed werk afleveren en veilig werken!

Safety first is in orde. Mannen denken goed mee en geven als nodig, en ook ongevraagd, prima advies. Prima materiaal en goede voorzieningen om ongelukken te voorkomen. Verbeteringen mogelijk door: Toch met een hoogwerker gaan werken als de financiën dat toestaan. (ergonomisch beter, veiliger en minder handelingen nodig zoals lopen op dak of borgkabels verleggen) Vooraf met klanten afspreken wie er allemaal gaan komen en wie wat gaat doen. Verwachte lengte om karwei te klaren + geplande werktijden vooraf afstemmen. (nu was het onduidelijk wie er waarom was en wat die mensen verwacht worden te doen en uiteindelijk stopt alles plotseling op zaterdag 15:00 om vervolgens nog een hele zondag door te moeten gaan om het af te maken Al met al heel tevreden. Gr Peter


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Trudi van Baarsen

Score: 4

23 Feb 2018

Keurig en net bedrijf! Komen hun afspraken na!

Prima bedrijf, weer zit tegen om verder af te maken maar ze houden netjes telefonisch contact met je! Daarom nog geen 5 sterren maar als het net afgemaakt wordt, impregneren en voegen dan verdienen ze zeker 5 sterren! Kwaliteit en prijs is prima!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Margreet van der Bent

Score: 5

14 Feb 2018

Uitstekend

Super goed bedrijf heel aardige jongens. 1 minpuntje wat betreft communicatie 2x niet ingelicht ergens over.dat was jammer voor de rest top


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Margreet van der Bent

Score: 5

14 Feb 2018

Uitstekend

Super goed bedrijf heel aardige jongens. 1 minpuntje wat betreft communicatie 2x niet ingelicht ergens over.dat was jammer voor de rest top


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Dhr. E.P. Massaar

Score: 5

19 Dec 2017

Net werk afgeleverd,

Deskundig, vriendelijk personeel.Goed werk afgeleverd en conform alle gemaakte afspraken


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

E. Nieland

Score: 5

18 Nov 2017

goede hulp en mooi afgeleverd

na wat strubbelingen en een half afgewerkt project van een slecht bedrijf heeft Hydro Cleaning ons en 2 buren ons super goed geholpen en onze muren netjes afgeleverd

Hartstikke bedankt voor de goede beoordeling. Wij vinden het fijn om te lezen dat jullie tevreden zijn over het opgeleverde resultaat en dat wij jullie hebben kunnen helpen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Jack Schiffers

Score: 5

17 Oct 2017

Spontaan, sociaal, servicegericht

Goede ervaring, leuke en gezellige werklui. Al was de buurt niet zo blij. Het vuil lag zelfs 4 tuinen verder. Maar zij waten zelfs bereid dit weg te spuiten. Vervuilde auro’s werden zelfs afgespoten. Lijkt me moeilijk als bedrijf dit te voorkomen of verhelpen. Maar zij zetten zich service gericht in. Top.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Patrick Uittenbogaard

Score: 5

26 Sep 2017

Professioneel bedrijf met correcte vakmensen.

Het project bestond uit het reinigen en conserveren van 5 verschillende muren met een opv van ca 250m2. Van de offerte tot de uitvoering is het bijzonder prettig verlopen. Afspraken zijn keurig nagekomen. Hier werken vakmensen met goed materiaal die zich inzetten voor een goed eindresultaat.

Beste Patrick, Hartstikke bedankt voor de fijne samenwerking en de mooie aanbeveling over onze werkwijze! We hopen jullie nog eens van dienst te mogen zijn.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Hydro Cleaning biedt verschillende reinigingsdiensten aan van kleinschalige werkzaamheden tot maatwerk.
Onze klanten variëren van particulieren tot de zakelijke- en non profit sector. Wij bieden vele verschillende werkzaamheden aan onder één dak waaronder:
- Gevelreiniging & Onderhoud
- Dakreiniging & Onderhoud
- Impregneren
- Graffiti verwijderen & Preventie
- Reinigen van terrassen en bestrating
Daarnaast proberen wij het verschil te maken door duurzaam en verantwoord te reinigen zonder gebruik te maken van chemische reinigingsmiddelen. Dit kan dankzij de revolutionaire reinigingstechniek van Hydro Cleaning. Het minimaal belasten van het milieu met daarbij veiligheid als belangrijk speerpunt is daarom een geïntegreerd onderdeel van onze bedrijfsvoering.


Contactgegevens
E-mail: info@hydrocleaning.nl
Tel: 010 - 307 41 93
KVK: 67813542

Adres
Hydro Cleaning
Langeweg 9C
3233 LM Oostvoorne


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate