10/10

hippisch osteopaat


10 Beoordelingen (totaal)
2 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Agnes Kramer

14 Jun 2019

5

Duidelijke uitleg, goede behandeling van onze pony

Wij zijn zeer tevreden


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Ruth

14 Jun 2019

5

Perfect

Mijn pony liep scheef en was niet nageefelijk. Na 1 behandeling liet hij ontspannen zijn hoofd zakken tijdens het rijden en hij valt ook niet meer om in de bochten door de correcte houding in zijn heup.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Pauline

28 Apr 2018

5

Nicole is top

Super relaxte meid die serieus met haar vak bezig is. Mijn pony is na 1 behandeling zichtbaar opgeknapt


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Jessie Overduin

24 Apr 2018

5

Zeer te vreden, neemt goed de tijd

Zelf had ik helemaal nog geen ervaring met een osteopaat maar na evover gesproken te hebben met mijn hoefsmid dacht ik "Ik kan het altijd proberen" dus zodoende heb ik op internet gezocht naar een osteopaat bij ons in de buurt. Ik heb gekozen voor de Nicole omdat ik haar website heel fijn vond, voldoende informatie en ook eerlijkheid over de prijzen. Ik vond het ook heel makkelijk om met Nicole in contact te komen en toen ze bij ons was had ik echt het gevoel dat ze de tijd voor ons nam. Mijn paard vond het heerlijk! die stond na een tijdje lekker te snoezelen haha. en na afloop heb ik ook goed advies gekregen over hoe nu verder en een handige oefening die ik nu bijna dagelijks bij mijn paard doe. Al met al een zeer fijne ervaring en ik ben dan ook zeer tevreden!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Latisha Croes

22 Apr 2018

5

Helemaal tevreden!

Heel erg tevreden! Heb er een heel ander paard aan over gehouden tijdens het trainen ! Zeker een aanrader.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Country Lake Stables

24 Dec 2016

5

Veel know how en gedreven

Nicole heeft hier diverse paarden gedaan en na de eerste behandeling hadden de paarden zoals het hoort spierpijn maar nadat dat weg was waren het hele andere paarden. De paarden konden meer dan voor de behandeling en ook de flexibiliteit was in grote mate toegenomen. Zeer tevreden en Nicole komt nu regelmatig bij ons.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Anoniem

26 Mar 2016

5

Bedankt Nicole!

Mijn KWPN merrie van 16 jaar oud liep onregelmatig vanuit haar schouder, ook na een week rust. Nicole heeft haar toen behandeld en nu loopt ze weer goed!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Isabel

14 Mar 2016

5

Ik ben onwijs tevreden over Nicole, en zou haar zeker aanraden!

Mijn paard, een 6-jarige ruin, is inmiddels twee jaar bij mij. Vorig jaar begon hij ineens met ze hoofd in de lucht te lopen, en te bokken in de galop. Hij kon wel eens gek doen, maar dit voelde niet als vervelend gedrag. Er is toen een (andere) osteopaat langsgeweest en die zei dat ze bekken vast zaten. Hij is toen losgemaakt en ik merkte direct het verschil. Helaas kwamen de problemen een paar maanden geleden weer terug. De osteopaat van vorig jaar kon helaas niet komen en na een paar keer kijken op internet kwam ik bij de site van Nicole terecht. Het probleem van mijn paard was inmiddels zo erg, dat ik haar eigenlijk zsm nodig had, en ze kwam ook de dag nadat we telefonisch contact hadden gehad!! Super flexibel! Toen ze kwam onderzocht ze Enjoy (mijn paard) van top tot teen. Hij werd gedurdende behandeling wat onrustiger, maar Nicole ging hier goed mee om. Ze stelde vast dat er meerdere blokkades waren, en dat inderdaad ze bekken vast zaten/wat naar voren gekanteld waren. Ik heb na de behandeling een week gestapt en daarna opgebouwd. Met longeren zag ik het verschil direct! Eindelijk weer die achterhand er goed onder, want die gebruikte hij eerst totaal niet meer. Toen ik er voor de eerste keer op ging merkte ik het verschil ook meteen, alleen hij was nog wel wat stijf. Al snel had ik door dat ik misschien wat consequenter moest gaan rijden, omdat ie misbruik maakte van de situatie. (Hij dacht dat ie nog pijn had, en was een beetje uit balans) Nicole had ook tips gegeven en oefeningen, en daar heb ik wat mee gedaan. Na een weekje goed lang en laag rijden had ik eindelijk mijn fijne paard weer terug! En wat loopt hij nu super!! Hij is onwijs fijn in de aanleuning, en weer een stuk braver en actiever. Ook de voltes gaan steeds weer soepeler, en dankzij de oefeningen die ik heb gekregen gaat het iedere dag weer een stukje beter!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Telle van Schaik

10 Mar 2016

5

Prima behandeling, paard had er baat bij

Mijn merrie van 23 liep kreupel aan een voorbeen. Het paardje was erg stijf en het leek net of ze 1 voorbeen minder ver naar voren kon plaatsen. Binnen een week na de behandeling was de kreupelheid verdwenen. Inmiddels ben ik weer volop aan het rijden en genieten.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

sabine

11 Dec 2015

5

Aanrader! Eerlijk en uitstekende behandeling!

''Mijn paard, een Friese merrie van 12 jaar, leek al een tijdje niet lekker in haar vel te zitten. Onder het zadel ging ze meer in protest en liep ze minder fijn, maar ook daar buiten was ze minder vrolijk. Na onderzoek bij de kliniek bleek uiteindelijk dat er een breuk in de boom van het zadel (een zogenaamd op maat gemaakt zadel die ik helemaal nieuw had gekocht..!) zat die op het oog niet te zien was. Helaas waren de problemen met een nieuw zadel (die ik nu ook nog door een extra onafhankelijke zadelmaker heb laten checken) de problemen niet meteen opgelost. Afwisseling van werk, buitenritten, meer de wei op, van alles geprobeerd maar het hielp niet echt. De dierenarts kon hier geen reden voor vinden. Op een gegeven begon ze zelfs wat te kreupelen in de draf en dat leek vanuit haar lijf te komen. Dit hield dagen aan. Ik heb toen de hulp van Nicole ingeschakeld. Ze heeft eerst aan de hand en aan de longe haar beweging bestudeerd en is daarna gaan testen. Nicole kon goed uitleggen waar haar blokkades zaten en heeft deze behandeld. Na een week op de wei en aan de hand stappen mocht ik weer rijden. Nicole had me er al voor gewaarschuwd; in het begin liep ze het tegenovergestelde van soepel! Dit werd echter al vlug beter en diezelfde week kreeg ik al meerdere opmerkingen van stalgenoten dat ze veel lekkerder liep, veel ruimer! Ook nu na een aantal weken is dit effect nog merkbaar. Nicole geeft goede gerichte adviezen hoe je de zwakke plekken van de blokkades sterker kan maken. Zij is zeer professioneel en komt rustig en deskundig over. Ik ben heel blij met de hulp van Nicole, en mijn paard ook!!''


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bent u ondernemer?

Verbeter je SEO, nodig klanten uit om reviews te schrijven. Verzamel nu uw klantbeoordelingen

Meld je nu gratis aan.

Bedrijfsinformatie


logo

Contactgegevens

E-mail: info@hippisch-osteopaat.nl
Tel: 06-45133587
KVK: 63197200­

Adres
hippisch osteopaat
Balthasar van Berckenrodeweg 20
1462MN Middenbeemster

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten