9.8/10

Fuzzylicious


89 Beoordelingen (totaal)
0 beoordelingen (12 maanden)

98.9% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

98.9%

K.Toes

06 Jan 2018

5

Snelle service top

Snelle service top


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Jos Verschoor

06 Jan 2018

5

Goede service!

Ik was op zoek naar een speeltje wat mijn hond niet kapot kan krijgen en die heb deze bij fuzzylicious gevonden. Voor de zekerheid eerst even telefonisch contact gezocht en een super uitleg gekregen ! Nog hartelijke dank daarvoor.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Vicky Megens

14 Nov 2017

5

Uitstekende service

Zeer tevreden


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Iris

04 Sep 2017

5

Supervlotte levering

Ons hondje speelt heel graag met de speeltjes. Ze zijn redelijk duurzaam. Niets is wel onvernielbaar. Maar ze gaan nu toch al een paar maand mee en zijn nog redelijk heel.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Anna

09 Aug 2017

5

Snelle service

Snelle levering, goef verpakt en een goed product


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Fam. Louwerse

05 May 2017

4

Leuke site speciaal voor veilig hondenplezier.

Heb de Fantastic Foam Ball en de Chuckit! Tennis Ball besteld. Onze hond is er gek op en niet onbelangrijk: ze zijn nog steeds heel. Daar wij een Rottweiler hebben had ik dit zeker van de Foam Ball niet verwacht..... Tevens hadden we de Everlasting Treats Kip (large) besteld, maar ondanks wat er in de beschrijving staat was dit weg gegooid geld. Binnen één minuut had onze hond dit verpulverd en doorgeslikt, een duur (gr)hapje...............


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Hans

27 Apr 2017

5

leuke extra voor de honden

Diverse speeltjes besteld, goed en op tijd geleverd.Honden zeer enthousiast. Ben benieuwd naar nieuwe zaken en zal bij interesse opnieuw bestellen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Rolf

21 Apr 2017

4

snelle en accurate afhandeling van bestelling, kwaliteit van hetgeen besteld is valt niet mee.

bestelling snel en correct uitgeleverd. ik had speel goed voor onze 10 mond oude labrador kruising besteld. dit speelgoed zou zo goed als onverwoestbaar moeten zijn..... na 5 minuten reeds de eerste stukjes er af geknaagd.... na een half uurtje op het speelveldje zijn er meer stukken van het rubber afgebouwd. we hebben het hier met name over een werpbot en bal van bionica


Zou u ons aanbevelen?: Ja

L.M.J. Creemers

16 Mar 2017

4

prima en snelle service!

Leuk was dat - naast de bestelling - ook nog een kleine, persoonlijke attentie was toegevoegd.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Cindy

24 Feb 2017

5

Supervlotte service

Bestelling was goed verlopen, de hondjes zijn erg blij mee. Vlotte afhandeling. Ben supertevreden


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Fuzzylicious is de expert op het gebied van speelgoed en gadgets voor honden & katten. Snelle service, persoonlijk advies, een eigen video kanaal waar de speeltjes en gadgets worden getest en een informatieve blog.
Dus zoek je iets hips en unieks, voor je hond of kat? Dan moet je zeker even bij Fuzzylicious.nl gaan shoppen.

Bekijk keurmerk

Contactgegevens

E-mail: info@fuzzylicious.nl
Tel: 0620463928
KVK: 69034680

Website
http://www.fuzzylicious.nl

Adres
Fuzzylicious
Willibrordesstraat 31
6657 BL Boven Leeuwen

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten
0