8.8/10

Fort Events


78 Beoordelingen (totaal)
30 beoordelingen (12 maanden)

98.7% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

98.7%

Jacqueline van Pinxteren

Score: 5

12 Jun 2019

Een fantastiche ervaring en een aanrader!

De locatie is perfect maar de gastvrijheid en verzorging maakt dat je je bijzonder welkom voelt!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

.....

Score: 2

11 Jun 2019

Een heel gezellige avond, maar geen escape room

Dit bedrijfsuitje was geboekt met het idee dat het ging om echte escape rooms. Helaas waren die ver te zoeken. De ruimtes werden niet afgesloten en de begeleider bleef erbij. De duur per kamer was 10 à 15 minuten, dus niet wat je van een echte escape room verwacht. De puzzels waren onsamenhangend en niet logisch. De locatie en de kamers op zich hebben een goede potentie om een mooie escape room van te maken. Kortom, een hele gezellige avond, maar niet wat je ervan kan verwachten.


Beveelt u dit bedrijf aan: Nee

Jessica Faasse / Transito Bevrachting B.V.

Score: 5

03 Jun 2019

Leuke, uitdagende escape game

Afgelopen vrijdag met een groep van 18 personen de Fort Escape gedaan op Fort bij Vechten. We hebben eerst heerlijk geluncht en vervolgens het spel gespeeld. Dit was erg leuk en goed in elkaar gezet, echt een aanrader!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Rabobank Kring Midden Nederland

Score: 5

03 Jun 2019

Top team en heerlijke hamburgers

Marc en zijn Team hebben er voor gezorgd dat wij een uitstekende teambijeenkomst hebben gehad. Door de eigen locatie kon ons (nieuwe) team op een ontspannen sfeer met elkaar kennismaken. De groeps- en individuele opdrachten op het fort hebben de dag verder tot een succes gemaakt.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Serac Applications BV

Score: 4

21 May 2019

Voor ieder wat wils

Samenwerking is een must. Goede organisatie, goede uitleg en een hele mooie omgeving


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Caroline / Bartiméus Fonds

Score: 5

08 May 2019

Pubquiz teamuitje: superleuk!

Met ons hele team hebben we een geweldige avond beleefd met de Pubquiz. De locatie is prachtig en sfeervol, de BBQ die voor ons werd bereid was heerlijk en de quizmaster was geweldig. Al met al een zeer geslaagde avond en tot in de puntjes georganiseerd door Fort Events. En je leert je collega's weer eens op een hele andere manier kennen: de passie en de hilariteit bij het beantwoorden van de vragen was super! Zeker voor herhaling vatbaar!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

SURFnet bv

Score: 5

08 May 2019

Contact & communicatie en uitje zelf bij Fort Events = Top!

Wij zijn met ons bedrijf al vaker bij Fort Events in Bunnik geweest. Zo hebben wij al de team Challenges gedaan, Verdwenen goud van Fort Vegte en nu dit keer de Fort Escape. Ik krijg daar altijd alleen maar positieve reacties op. Lekkere mix (indien gewenst) van binnen en buiten, sportief/actief/creatief en op een prachtige ruim opgezette locatie. Wat me ook opvalt, deze keer had ik vooral contact met Marc Satijn, is dat de communicatie erg efficient en rustig verliep. Het uitje plannen ging dit keer nogal ad hoc en ik had tot op het laatste moment nog weinig definitieve details en diversen wijzigingen, maar Marc gaf me niet het gevoel dat dit vervelend was of dat ik op moest schieten. Hij dacht pro actief mee, en stap voor stap kwamen we bij het einde, en is alles top geregeld! Dat geeft al vertrouwen voor het uitje op zich, top! Zeker tot een volgende keer dus, see you @ Fort Vegte! Groeten, Miranda SURF, Utrecht


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Terberg

Score: 5

09 Apr 2019

Goed verzorgd en verassend!

Alle collega's vonden het een supergave dag! Als personeelsuitje Fort Escape bij Fort Vechten in Bunnik gedaan. Via een tablet kregen we de opdrachten binnen, activiteiten buiten werden afgewisseld met Escape ruimtes, zelfs via een luik onder de grond. Formules oplossen, cijfersloten, puzzels, we leerden onze collega’s op een hele andere manier kennen. Lekker gegeten en nakletsen bij de borrel. Genoten, super gezellig, echt een aanrader!!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Centercon

Score: 3

25 Mar 2019

Een leuke, uitdagende en actieve ochtend op een bijzondere plek!

Het idee achter Fort Events is echt leuk. De escape rooms en de opdrachten zijn uitdagend en de locatie is prachtig. Echter het werken met de iPad gaf nog wel wat problemen. Wij hadden toch het idee dat er af en toe geen goede GPS connectie was (ook aldus de dame bij 1 van de escape rooms). Het is dan ook jammer dat de twee teams die echt aan het klooien waren geen hulp hebben gekregen. Dat had de ervaring namelijk wel een stuk leuker gemaakt. Nu hebben die twee teams bijna geen opdrachten kunnen uitvoeren. Desalniettemin hebben we een leuke ochtend gehad met ons team!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

VOKK

Score: 4

21 Mar 2019

Dagje uit met 35 jongeren

Leuke dag uit in het fort met leuke binnen- en buitenactiviteiten. Enthousiast team zorgde voor goede begeleiding. Dank voor de leuke dag!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Deze bijzondere locatie is de plek voor uw teambuilding, uw bedrijfsuitje of uw bedrijfsfeest waar wij, Fort Events, u graag bij helpen!
Een geweldige buitenbeleving, boordevol met activiteiten. Uw gezelschap ontvangen we in het karaktervolle fort voor een Teambuilding, een Escape Room Game, Outdoor activiteiten en feestelijkheden. Onze gezellige Chambree’s met buitenterras en de beste barbecue van Nederland maken uw programma compleet!
Kijk voor meer informatie op www.fortevents.nl


Contactgegevens
E-mail: info@fortevents.nl
Tel: 085 - 2500 343
KVK: 09173029

Adres
Fort Events
Marsdijk 2
3981 HE Bunnik


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate