9/10

Fort Events


84 Beoordelingen (totaal)
30 beoordelingen (12 maanden)

98.8% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

98.8%

03 Aug 2019

5

Super leuk bedrijfsuitje gehad!

Was een geslaagde middag en avond met leuke escape, bbq en pubquiz!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

31 Jul 2019

5

Topacitiviteiten met enthousiaste begeleiders

Wij hebben met onze personeelsvereniging deelgenomen aan de Highland games en aansluitend gebarbecued. Het was bloedheet buiten (40 graden), maar hier werd perfect op ingespeeld door de activiteiten naar verschillende plekken op het terrein te verplaatsen waar schaduw was. Ook hebben we een onderdeel in het fort gedaan, waar het heerlijk koel was. Door onze eigen schuld kreeg een van de deelnemers een ongelukje. Ook hier werd goed op gereageerd en direct de nodige hulp geboden. Daarnaast was de bbq heerlijk! De volgende keer zijn wij weer van de partij, een echte aanrader!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

25 Jul 2019

5

Genoten!!

Een mooie locatie, goede parkeergelegenheid, gezellige medewerkers, regelen via de e-mail gaat vlot, leuke uitdagende teamchallenges, heerlijk eten en drinken. in één woord: TOP!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 Jul 2019

4

Het was top geregeld en een mooie locatie.

Het was een hele leuke ervaring, heb veel leuke reacties ontvangen van andere collega's. De spelleidster deed het erg goed en leuk. Ik zal het zeker aanraden aan andere bedrijven en of mensen om bij jullie een evenement te laten organiseren. Wel twee kleine tipjes voor jullie om de muziek tijdens het spel wat zachter te zetten, men kon elkaar niet altijd goed verstaan. En in het auditorium stond geen water of iets dergelijks om tussen door te kunnen drinken.

Antwoord van Fort Events
Wat fijn om te horen dat jullie een leuke ervaring hebben gedaan! Ook wij vonden het erg leuk. We zullen de feedbackpunten meenemen, hartelijk dank daarvoor.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 Jun 2019

5

Fantastische organisatie

Vanuit alle hoeken van onze organisatie kijken we terug op een superleuk bedrijfsuitje bij Fort Vechten. Een geweldige locatie, heel sfeervol en relaxed. Er was voor ieder wat wils en het samengestelde programma sloot helemaal bij ons aan. Ook de catering was supergoed verzorgd! Alle medewerkers heel hartelijk bedankt voor jullie goeie zorgen en relaxte benadering.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

17 Jun 2019

5

gezellige informele workshop waarbij het leukste is dat je echt iets samen creeert

Wat een super mooie locatie waardoor je het gevoel hebt dat je in een soort filmset met decor bent beland. Lekker dat we de plek echt voor onszelf hebben. Weer was geweldig. Heerlijk gegeten en leuk dat er zoveel kruiden en kakelverse producten wordt gekookt. Dit zorgt voor de smaak bij de gerechten. Leuke gezellige man die de workshop begeleid en direct zorgt voor een warn welkom gevoel.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

12 Jun 2019

5

Een fantastiche ervaring en een aanrader!

De locatie is perfect maar de gastvrijheid en verzorging maakt dat je je bijzonder welkom voelt!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

11 Jun 2019

2

Een heel gezellige avond, maar geen escape room

Dit bedrijfsuitje was geboekt met het idee dat het ging om echte escape rooms. Helaas waren die ver te zoeken. De ruimtes werden niet afgesloten en de begeleider bleef erbij. De duur per kamer was 10 à 15 minuten, dus niet wat je van een echte escape room verwacht. De puzzels waren onsamenhangend en niet logisch. De locatie en de kamers op zich hebben een goede potentie om een mooie escape room van te maken. Kortom, een hele gezellige avond, maar niet wat je ervan kan verwachten.


Zou u ons aanbevelen?: Nee

03 Jun 2019

5

Leuke, uitdagende escape game

Afgelopen vrijdag met een groep van 18 personen de Fort Escape gedaan op Fort bij Vechten. We hebben eerst heerlijk geluncht en vervolgens het spel gespeeld. Dit was erg leuk en goed in elkaar gezet, echt een aanrader!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

03 Jun 2019

5

Top team en heerlijke hamburgers

Marc en zijn Team hebben er voor gezorgd dat wij een uitstekende teambijeenkomst hebben gehad. Door de eigen locatie kon ons (nieuwe) team op een ontspannen sfeer met elkaar kennismaken. De groeps- en individuele opdrachten op het fort hebben de dag verder tot een succes gemaakt.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bent u ondernemer?

Verbeter je SEO, nodig klanten uit om reviews te schrijven. Verzamel nu uw klantbeoordelingen

Meld je nu gratis aan.

Bedrijfsinformatie


Fort Events

Deze bijzondere locatie is de plek voor uw teambuilding, uw bedrijfsuitje of uw bedrijfsfeest waar wij, Fort Events, u graag bij helpen!
Een geweldige buitenbeleving, boordevol met activiteiten. Uw gezelschap ontvangen we in het karaktervolle fort voor een Teambuilding, een Escape Room Game, Outdoor activiteiten en feestelijkheden. Onze gezellige Chambree’s met buitenterras en de beste barbecue van Nederland maken uw programma compleet!
Kijk voor meer informatie op www.fortevents.nl

Contactgegevens

E-mail: info@fortevents.nl
Tel: 085 - 2500 343
KVK: 09173029

Adres
Fort Events
Marsdijk 2
3981 HE
Bunnik

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten