9

Fort Events


93 Beoordelingen (totaal)
12 beoordelingen (12 maanden)

98.9% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

98.9%

30 Jun 2020

5

Een uitstekende plek voor een top bedrijfsuitje op een prachtige locatie!

Fort Events heeft ons bedrijf begeleid in een sportieve uitdagende middag. Afgesloten met een prima borrel en uitgebreide BBQ.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

12 Mar 2020

5

Fantastisch!

Wij hebben deelgenomen aan de teambuildingsactiviteiten en het koken bij Fort Events! Het was een super ervaring, heel erg veel plezier gehad en buiten onze comfort zone gegaan.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

16 Dec 2019

4

Op avontuur in Fort bij Vechten.

Met het team van de ondernemingsraad bedrijfsvoering hebben we een spannende- en avontuurlijke activiteit gehad bij Ford bij Vechten, begeleid door Fort Events. Dank voor de enthousiaste begeleiding en de verzorging.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

03 Dec 2019

5

Heel goed geregeld, was erg gezellig!

Heel goed. De rondleiding was erg informatief en de pubquiz was erg gezellig. Het eten was ook erg lekker, goed geregeld allemaal!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

03 Dec 2019

5

Hartstikke leuk bedrijfsuitje op sfeervolle locatie

Het was allemaal prima geregeld, Fort Events dacht vooraf goed met ons mee t.a.v. de invulling van het programma en konden ook maatwerk leveren. Op de dag zelf werden we goed ontvangen en het bedrijfsuitje (in ons geval een rondleiding + pubquiz barbecue) was in alle opzichten geslaagd. Veel positieve reacties gehad van de collega’s.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

28 Nov 2019

4

De pub quiz wordt gegeven op een geweldige locatie. Marc is een prima presentator, BBQ was lekker en de bediening was ook perfect. Aandachtspunt is verlichting richting toilet en bewegwijzering vanaf parkeerplaats richting Fort.

Antwoord van Fort Events
Bedankt voor de mooie review. We gaan de opmerkingen meenemen over de verlichting en bewegwijzering. Wie weet tot ziens bij Fort Events!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

13 Nov 2019

5

Energiek in een prachtige setting

Met een team van 25 personen hebben we de Fort Escape gedaan. Onder leiding van het leuke, professionele team van Fort Events hebben we een geweldige middag gehad. Het fort wordt optimaal benut door de combinatie van binnen- en buitenactiviteiten. Het is een top ervaring om met je team te hebben.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

19 Sep 2019

5

Fantastisch! Wij hebben een geweldig feest gehad op de prachtige lokatie Fort bij Vechten

Alles was tot in de puntjes georganiseerd. Het adventure parcours geweldig, de waterproevenrij een aanrader en de rondleiding over het fort interessant. De lunch en de bbq waren top. Het overleg vooraf verliep in een gezellige gemoedelijke sfeer en er is heel veel mogelijk. Kortom een geweldige plek voor een groot feest met mogelijkheden voor alle leeftijden.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

17 Sep 2019

5

Aanrader voor een goed verzorgd, avontuurlijk uitje!

Wij hebben ons jaarlijkse personeelsuitje dit jaar bij Fort Events mogen doen. De activiteiten waren origineel en ontzettend leuk om te doen. Ook de prachtige omgeving, de goed verzorgde lunch en het meedenkende personeel hebben er voor gezorgd dat wij een geweldige dag hebben gehad. Absolute aanrader!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

03 Aug 2019

5

Super leuk bedrijfsuitje gehad!

Was een geslaagde middag en avond met leuke escape, bbq en pubquiz!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bent u ondernemer?

Verbeter uw SEO, nodig klanten uit om reviews te schrijven. Verzamel nu uw klantbeoordelingen

Meld u nu gratis aan.

Bedrijfsinformatie


Fort Events

Deze bijzondere locatie is de plek voor uw teambuilding, uw bedrijfsuitje of uw bedrijfsfeest waar wij, Fort Events, u graag bij helpen!
Een geweldige buitenbeleving, boordevol met activiteiten. Uw gezelschap ontvangen we in het karaktervolle fort voor een Teambuilding, een Escape Room Game, Outdoor activiteiten en feestelijkheden. Onze gezellige Chambree’s met buitenterras en de beste barbecue van Nederland maken uw programma compleet!
Kijk voor meer informatie op www.fortevents.nl

Contactgegevens


085 - 2500 343

Fort Events
Marsdijk 2
3981 HE
Bunnik

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten