9.6/10

Emmers-bedrukken.nl


39 Beoordelingen (totaal)
12 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

14 Aug 2019

5

Hele goede service en mooie bedrukte emmers !

Logo mooi omgezet naar zwart wit en goed gedrukt.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

08 Jul 2019

5

Prima

Prima


Zou u ons aanbevelen?: Ja

29 May 2019

5

Heb maar 5 tekens nodig SUPER

Vanaf offerte tot levering super respons


Zou u ons aanbevelen?: Ja

29 Apr 2019

5

uitstekende service en hulp

perfecte levering


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 Mar 2019

5

Het is super geregeld

Als Marc beloofd dat hij het regeld dan wordt het ook geregeld


Zou u ons aanbevelen?: Ja

15 Mar 2019

5

Emmers bedrukken

Snelle service. goede kwaliteit!!!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

11 Jan 2019

5

goede, snelle service, mooi resultaat!

We hebben de bedrukte emmers gebruikt voor het kerstpakket van onze medewerkers van de kinderopvang en boerderij. De emmers zien er goed uit en zijn stevig. Boeren en leidsters waren er blij mee! Ook met de inhoud natuurlijk;)


Zou u ons aanbevelen?: Ja

04 Dec 2018

5

Snelle service, mooie emmers, vriendelijk personeel

Na even rond kijken kwamen we bij emmers-bedrukken terecht. Uitleg was helder, ook na aantal keer heen en weer mailen over vragen bleef het personeel vriendelijk. Na wat problemen met levering (i.v.m. niet thuis vanaf onze kant) tot een oplossing samen gekomen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

04 Dec 2018

5

Betrouwbaar bedrijf en prettig zaken gedaan

Goed contact gehad bij de bestelling, en ook nog fijn meegedacht. De levering ook keurig netjes op tijd


Zou u ons aanbevelen?: Ja

04 Dec 2018

4

Last minute bestelling was geen probleem

We moesten een giveaway voor de beurs hebben, maar hier waren we erg laat mee. Gelukkig konden ze last minute, alsnog op tijd leveren.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Emmers-bedrukken.nl

Emmers-bedrukken.nl levert emmers, gereedschapsbakken en diverse andere producten met opdruk. Daarnaast leveren wij onze producten ook als geschenkpakketten.

Contactgegevens

E-mail: info@emmers-bedrukken.nl
Tel: 0492-347440
KVK: 17246985

Website

Adres
Emmers-bedrukken.nl
Landvoort 13
5706 HE
Helmond

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten