9.6/10

Emmers-bedrukken.nl


36 Beoordelingen (totaal)
12 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Lesley Chys

Score: 5

29 Apr 2019

uitstekende service en hulp

perfecte levering


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Toine van Schijndel

Score: 5

18 Mar 2019

Het is super geregeld

Als Marc beloofd dat hij het regeld dan wordt het ook geregeld


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Arthur Melsen

Score: 5

15 Mar 2019

Emmers bedrukken

Snelle service. goede kwaliteit!!!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Marieke den Uil

Score: 5

11 Jan 2019

goede, snelle service, mooi resultaat!

We hebben de bedrukte emmers gebruikt voor het kerstpakket van onze medewerkers van de kinderopvang en boerderij. De emmers zien er goed uit en zijn stevig. Boeren en leidsters waren er blij mee! Ook met de inhoud natuurlijk;)


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Musch Timmerwerken

Score: 5

04 Dec 2018

Snelle service, mooie emmers, vriendelijk personeel

Na even rond kijken kwamen we bij emmers-bedrukken terecht. Uitleg was helder, ook na aantal keer heen en weer mailen over vragen bleef het personeel vriendelijk. Na wat problemen met levering (i.v.m. niet thuis vanaf onze kant) tot een oplossing samen gekomen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Miranda Nobel

Score: 5

04 Dec 2018

Betrouwbaar bedrijf en prettig zaken gedaan

Goed contact gehad bij de bestelling, en ook nog fijn meegedacht. De levering ook keurig netjes op tijd


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Jolien van Hattem

Score: 4

04 Dec 2018

Last minute bestelling was geen probleem

We moesten een giveaway voor de beurs hebben, maar hier waren we erg laat mee. Gelukkig konden ze last minute, alsnog op tijd leveren.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Rudy Buys

Score: 5

19 Nov 2018

5

een zeer snelle en correcte service.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Karlijn Kraan

Score: 5

17 Oct 2018

Ik zou dit bedrijf zeker aanraden!

Goede en snelle service. Leuke producten en veel mogelijkheden daarop.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Erny Lubben

Score: 5

22 Jul 2018

prima

netjes, accuraat afgehandeld


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


Emmers-bedrukken.nl levert emmers, gereedschapsbakken en diverse andere producten met opdruk. Daarnaast leveren wij onze producten ook als geschenkpakketten.


Contactgegevens
E-mail: info@emmers-bedrukken.nl
Tel: 0492-347440
KVK: 17246985

Adres
Emmers-bedrukken.nl
Landvoort 13
5706 HE Helmond


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate