10/10

CompleetOndernemen.nl


7 Beoordelingen (totaal)
7 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Jasper van Lierop

Score: 5

31 Aug 2018

Goede keuze!

Ik heb de juiste beslissing genomen om voor Compleet Ondernemen te kiezen. Vanaf het eerste contact ben ik goed geadviseerd en het scheelt me een hoop kopzorgen. Dan daarbij heb ik een erg fijn zakelijk telefoonnummer op mijn mobiel, een mooie website en een handig facturensysteem waar ik bijna geen omkijken naar heb.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Dina

Score: 5

30 Aug 2018

Goede begeleiding

Snel kunnen starten met mijn bedrijf met de hulp van Max. Duidelijk en helder. Snelle service.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Yvonne

Score: 5

30 Aug 2018

Was dit er maar eerder geweest.

Ik dacht dat ik al veel wist maar ik kwam steeds weer voor verrassingen te staan. Via een kennis kreeg ik het advies om met Compleet Ondernemen te gaan praten over de mogelijkheden die bij mij paste. Er viel heel wat te verbeteren. Tot in de kleinste details zijn er hele goede plannen aangereikt waar ik niet aan gedacht had. Alle begin is moeilijk maar zonder de steun van Compleet Ondernemen was ik toch voor grote verrassingen komen te staan. Ik beveel iedereen Compleet Ondernemen aan.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Vinder BV

Score: 5

28 Aug 2018

5

Met hun aanbevelingen en pakketten heb ik een snelle start gemaakt met mijn bedrijf. Mijn administratie is strak geregeld, ik werk met handige IT systemen en ben erg tevreden met mijn website. Ik zou elke startende ondernemer adviseren om werk uit handen te laten nemen door compleetondernemen


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Kevin van den Boogaart

Score: 5

15 Aug 2018

Ik heb een goede keus gemaakt

Fijn dat ik zo goed op weg geholpen ben. Als startende ondernemer zijn vele dingen uiteraard nieuw en van veel dingen had" ik "in ieder geval geen kaas gegeten. Door creatieve gedachten en het meedenken met mij heb ik nu een prachtige website en gaat mijn administratie een stuk makkelijker en vlotter


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Monique van der Heijden

Score: 5

15 Aug 2018

Super tevreden!

Omdat ik moest stoppen bij mijn vorige baan ben ik als ZZP’er verder gegaan. Via Google ben ik bij CompleetOndernemen.nl terecht gekomen. Ik ben aangenaam verrast hoe ze mij hebben geholpen. Er komt namelijk veel kijken bij het starten van een eigen bedrijf. Zij hebben mij geholpen met een totaalpakket waar alles in zit zodat ik zelf nergens meer aan hoef te denken. In een woord: top!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Renate van Hulst Autorijschool Renate Oss

Score: 5

15 Aug 2018

Ik ben zeer goed en ook niet onbelangrijk vlot geholpen, en dat alles met duidelijke uitleg betreft mogelijkheden.

Blij ben ik vooral met de duidelijke uitleg betreft mogelijkheden, als ik ergens niet uitkom hoef ik mezelf niet bezwaard te voelen om kontakt op te nemen. ( heel fijn) Vriendelijkheid , dat zit helemaal goed evenals prijs/kwaliteit. Ik kan alleen maar tevreden zijn met mijn keuze van dit bedrijf.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

CompleetOndernemen.nl is een jong en vernieuwend consultancy bedrijf dat zich richt op het ontzorgen van startende ondernemers. Wij bieden u een totaaloplossing voor o.a. uw administratie, marketing en IT-omgeving zodat u zich als startende ondernemer kunt richten op de core-business van uw bedrijf.


Contactgegevens
E-mail: info@compleetondernemen.nl
Tel: 0202441594
KVK: 71691758

Adres
CompleetOndernemen.nl
De Posterij 23
3703 CW Zeist


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate