9.6/10

Burman Sierbestrating


12 Beoordelingen (totaal)
5 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

mevr. Bosma

09 Jul 2019

5

Snelle, kundige service

Ik heb veel contact gehad vanwege het aanpassen van bestellingen en iedere keer werd er heel vriendelijk meegedacht. Ook de chauffeur die de spullen kwam brengen was heel vriendelijk en flexibel.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

heer de Pagter

02 May 2019

5

Prima service

Had met enige spoed wat materiaal nodig, wat ook conform afspraak is geleverd; zelfs sneller dan te doen gebruikelijk.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

heer Kuitwaard

01 Nov 2018

5

Goede en snelle service

Bestelling kon op verzoek snel geleverd worden en de klantvriendelijkheid was goed!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

heer Schoffelmeer

01 Nov 2018

5

Vakmensen die met je meedenken!

Tegels met een beschadiging worden zonder problemen kosteloos omgeruild, snelle levering en duidelijke communicatie.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

heer Meeuwisse

01 Aug 2018

5

De beste!

Wij hadden 3 kuub zakken aarde besteld bij Burman, bij levering boden ze aan deze zakken over de schutting te tillen. Dit scheelde uiteindelijk behoorlijk in het vullen van de bakken waar het voor bedoeld was. Uitstekende service dus.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

heer Haas

08 Jun 2018

5

Goede kwaliteit.

De gewenste goederen werden op het juiste tijdstip op de juiste plaats geleverd. De chauffeur belde netjes om te vragen of hij de goederen op de oprit mocht zetten zodat wij makkelijk bij de goederen konden komen. De kwaliteit was goed.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

heer / mevr. van Polen

01 May 2018

5

To the point

Prima. Volgens afspraak en netjes afgeleverd.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

H.J.Bisschop Bovenkarspel

01 May 2018

4

Prima bedrijf.

Geleverd zoals besteld en volgens afspraak.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

heer Lohmeijer

03 Apr 2018

4

Actief meedenkende chauffeur

De chauffeur keek een dag van te voren op google maps waar hij moest lossen. Daarop besloot hij de aanhanger verop achter te laten en alleen met de bakwagen te komen zodat hij wel het pad op kon. Dat is meedenken.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

mevr. van Straaten

16 Mar 2018

4

Deskundig en snel

Snelle levering, vriendelijke en deskundige medewerkers, goede informatie.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bent u ondernemer?

Verbeter je SEO, nodig klanten uit om reviews te schrijven. Verzamel nu uw klantbeoordelingen

Meld je nu gratis aan.

Bedrijfsinformatie


Contactgegevens

E-mail: info@burmansierbestrating.nl
Tel: 0725349075
KVK: 37129484

Adres
Burman Sierbestrating
Westdijk 26
1704 AK Heerhugowaard

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten
0