9.6

BTW zonnepanelen


22 Beoordelingen (totaal)
8 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

16 Sep 2020

5

Helpdesk uitmuntend

Mijn ervaring met de helpdesk van dit bedrijf is uitmuntend. Men zet een stapje (of twee) verder dan normaal het geval is.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

06 May 2020

5

btw terug ontvangen

btw terug ontvangen, het duurde wel even maar dat lag aan de belastingdienst, dus uiteindelijk is alles goed gekomen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

29 Apr 2020

5

Goed geholpen

Hallo, Omdat mijn zonnepanelen geïntegreerd zijn heb ik wat moeite gehad met de subsidie-aanvraag. Gelukkig kon Charlotte van Btw zonnepanelen mij goed helpen met mijn aanvraag.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

27 Apr 2020

5

Snelle communicatie

Via Charlotte van BTWzonnepanelen.nl kreeg ik het verzoek om mijn review achter te laten. Ik doe dat dan ook graag, omdat ik erg goed ben geholpen. Vooral door een snelle communicatie en duidelijke structuur ging het allemaal heel vlot. De aanvraag was zo klaar. Daarom tot op heden niets te klagen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 Apr 2020

4

Bedankt voor de goede uitleg.

In de afgelopen weken heb ik met verschillende partijen contact gehad over de BTW teruggave op Zonnepanelen. Er is echter maar 1 partij die mij duidelijk telefonisch heeft kunnen uitleggen wat dat betekent voor geïntegreerde zonnepanelen. Daarvoor wil ik BTWzonnepanelen.nl bedanken met deze review. Met Vriendelijke Groeten, Peter-Jan


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 Mar 2020

5

Voortreffelijk

Uitgebreide kennis over het onderwerp, dat kwam van pas bij ons uitzonderlijk project. We zijn altijd vriendelijk geholpen, samengevat een prettige ervaring.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

14 Feb 2020

5

Makkelijk en snel

Super vriendelijk en makkelijk en snel geregeld Super tevreden


Zou u ons aanbevelen?: Ja

29 Oct 2019

5

Alles super geregeld

Ik heb dit bedrijf gevonden via Google. Aanvraag ging super snel en makkelijk. Verder geen omkijken naar gehad en goed op te hoogte gehouden


Zou u ons aanbevelen?: Ja

13 Aug 2019

5

Prima afhandeling teruggave BTW zonnepanelen

Uitstekend geholpen door BTW zonnepanelen, naar aanlevering vd vereiste gegevens, communicatie met de Belastingdienst is z'n geheel via Charlotte/Rene Both verlopen. BTW teruggave Belastingdienst correct afgehandeld.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

08 Aug 2019

5

Goede hulp!

Goede hulp en er word altijd met je meegedacht! We wilde eerst de aanvraag zelf doen maar dit bleek te hoog gegrepen voor ons. We twijfelde heel erg over wie ons het beste kon helpen. Er zijn veel goedkope en ook duurdere aanbieders. We zijn blij dat we voor btwzonepanelen hebben gekozen. Ze helpen je altijd goed en doen echt je best voor je. Charlotte je bent echt een topper dank je wel. Alle hulp uit handen en gelukkig geen contact meer hoeven hebben met de belastingdienst, scheelt echt veel lang wachten


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bent u ondernemer?

Verbeter uw SEO, nodig klanten uit om reviews te schrijven. Verzamel nu uw klantbeoordelingen

Meld u nu gratis aan.

Bedrijfsinformatie


BTW zonnepanelen

Contactgegevens


0733020101

BTW zonnepanelen
Jonkheer de la Courtstraat
5251 JD
Vlijmen

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten