9.8

BT Elektrotechniek.nl


61 Beoordelingen (totaal)
11 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

25 Jun 2020

5

Elektra werkzaamheden

Brian je bent een topper vakwerk afgeleverd en duidelijke uitleg gegeven, ik raad iedereen BT Elektrotechniek aan wat een top bedrijf toppie Brian


Zou u ons aanbevelen?: Ja

26 May 2020

5

prima service, zeer vriendelijk en behulpzaam

prima service, zeer vriendelijk en behulpzaam


Zou u ons aanbevelen?: Ja

23 May 2020

5

BT Elektrotechniek is van harte aan te bevelen.

Brian heeft de elektra voor onze nieuwe keuken aangelegd en de meterkast vervangen. Alles keurig volgens afspraak en netjes gedaan. Dus we zijn een heel tevreden klant!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

23 Apr 2020

5

klus,snel, deskundig en creatief opgelost.

Alles zeer positief, goede afspraken gemaakt, vriendelijk, coulant, redelijke prijs, gebruikt degelijke materialen, kortom, vakwerk.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

20 Apr 2020

5

BT is top!

Brian is een vakman die weet wat hij doet. Een vreselijk aardige vent die mij fantastisch geholpen heeft!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

20 Apr 2020

5

No nonsence werker die zijn best doet om de klant tevreden te krijgen

Prima vakman die altijd op tijd is, en graag goed werk levert. Verlichting aangelegd op vliering/zolder en in 2 kasten. Waarschuwde dat het 1e plan wel erg duur werdt, maar in onderling overleg nieuw plan gemaakt wat beter voor de portemonee was.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

21 Jan 2020

5

prettig en open contact, duidelijkheid en een snelle en goede realisatie van het werk

zie boven


Zou u ons aanbevelen?: Ja

08 Jan 2020

5

Perfect werk, fijne service

We hadden al lang problemen met de deurbel (op diverse plekken in huis) en rookmelders. De heer Teunissen heeft ons uitstekend geadviseerd en prima en snel werk geleverd, geheel volgens afspraak.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

22 Nov 2019

5

Betrouwbaar en vakkundig

Brian heeft bij mij al het voorbereidende (electra-) werk gedaan voor mijn nieuwe keuken, inclusief een nieuwe groepenkast. Ik ben super tevreden over zowel het eindproduct als het proces daar naartoe. Brian denkt met je mee en geeft helder advies. Hij is duidelijk een vakman, betrouwbaar in zijn afspraken, prettig in contact en eerlijk in zijn prijs. Zeker een aanrader!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

05 Nov 2019

5

Goede kwaliteit werk afgeleverd.

Positief. Nieuwe bedrading en stopcontact keurig aangelegd.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


BT Elektrotechniek.nl

Onze werkzaamheden bestaan uit het renoveren - oplossen van Storingen - aanleggen van Coax / Data aansluitingen - in woonhuizen en kleine bedrijven.

Bekijk keurmerk

Contactgegevens


0614202979

BT Elektrotechniek.nl
Troelstrastraat 34
6535 XM
Nijmegen

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten