9.8/10

Barten Exclusieve Tuinen


18 Beoordelingen (totaal)
18 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Rogier Rozenbrand / Fysiotherapie Kesteren

Score: 5

12 Jun 2019

Schitterend aangelegde toegang met parkeerplaatsen voor mijn praktijk

Ondanks het slechte weer, hebben de mannen van Barten het voor elkaar gekregen om binnen een week de gehele toegang naar mijn praktijk te realiseren. De parkeerplaatsen en groeninrichting zijn fantastisch geworden, evenals het pad naar de voordeur. Een prachtig geheel. Het was een fijne samenwerking, prettig in de omgang. Volgende keer weer....


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Gabriele

Score: 5

10 Jun 2019

Kundig en flexibel

In 2018 hebben wij onze tuin door Barten Exclusieve Tuinen laten aanleggen. Wij hadden nauwelijks ervaring in tuinieren en hadden veel hulp en ondersteuning nodig. Regelmatig pakten onze beslissingen anders uit dan gedacht. Barten behield rust en overzicht en vertaalde onze wensen telkens opnieuw naar het aanleggen van de tuin. Inmiddels staat onze tuin voor de eerste keer in de bloei. Wij zullen Barten zeker vragen om ons met het onderhoud van de tuin te helpen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Rita

Score: 5

04 Jun 2019

Zeer mooie tuinaanleg met kwaliteit

Barten Buiteninrichting heeft bij ons in 2018 een prachtige tuin aangelegd en doet nu ook het tuinonderhoud. Ze leveren kwaliteit en zorgen ervoor dat de tuin perfect tot in de puntjes verzorgd is. Prettige samenwerking en overleg op alle niveau's!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

DeNobel

Score: 5

29 May 2019

Uitstekend bedrijf!

Ik ben al jaren heel erg tevreden over dit bedrijf,uitstekend personeel!!!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Paul

Score: 5

02 May 2019

Uitmuntende prestatie met oog voor detail

Barten Exclusieve Tuinen heeft het tuinontwerp dat door een tuinarchitect is gemaakt tot volle tevredenheid gerealiseerd. Ze hebben goed advies gegeven over de te gebruiken - hoogwaardige - materialen met oog voor alle details. De planning, uitvoering en communicatie waren uitstekend. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat en kan deze partij zeker aanraden. Ook de nazorg is prima. Ik kan niet wachten tot de lente aanbreekt en ik in de nieuwe tuin kan zitten!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Johan

Score: 5

02 May 2019

In één woord geweldig!

Enorm fijn geholpen bij de aanleg van onze tuin. Ga zo door!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Marieke

Score: 5

09 Apr 2019

Tuinaanleg een feestje

Wij genieten al zes jaar van onze tuin en (grote) vijver, die door Barten Tuinen werd aangelegd. Goede service, harde werkers en prettig in overleg en samenwerking. Kleine tegenslag met het aanleg van de verlichting werd met volharding uitgezocht en opgelost. We zijn in Opheusden geweest om samen met Stefan bomen uit te zoeken, service die wij zeer hebben gewaardeerd.De tuin is prachtig, de afwerking uitstekend en de planten doen het fantastisch.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Josje

Score: 4

09 Apr 2019

Zeer klant- en service gericht.

Barten heeft in 2013 onze tuin volledig aangelegd. Mede dankzij de goede relatie die zij hadden met de tuinarchitect was het van tekening tot uitvoering goed verzorgt. Barten denkt mee en vooruit. Dankzij de goede kennis van planten en verzorging hiervan ziet onze tuin er prachtig uit. Jaarlijks verzorgen zij het onderhoud en het super strakke snoeiwerk mag absoluut een handelsmerk genoemd worden! Bij vertrek van Barten, kunnen wij genieten van een heerlijk opgeruimde en prachtige tuin.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Francine

Score: 5

07 Apr 2019

Professioneel tuinbedrijf

Stefan luisterde goed naar de wensen, was helder in verwachtingen, denkt mee over mogelijkheden. De medewerkers werken hard, netjes en zijn zeer vriendelijk. Wij zijn tevreden met het resultaat en genieten elke dag van een mooie tuin.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Connie

Score: 5

07 Apr 2019

Vakbekwaam en enthousiast team levert een tuin helemaal naar onze wensen

Werkwijze van Barten spreekt ons zeer aan; Eerste opzet waarbij naar klantwens wordt geluisterd, gevolgd door ontwerptekening waarover overeenstemming bereikt wordt en daarna in een paar dagen tijd buiten omgetoverd in een prachtige tuin.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Heerlijk genieten van uw designtuin, bedrijfstuin of dakterras? Reken dan op de ervaring en creativiteit van Barten Exclusieve Tuinen! Wij zijn een specialist in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud.


Contactgegevens
E-mail: info@bartentuinen.nl
Tel: 0488 75 09 77
KVK: 11067884

Website
https://bartentuinen.nl

Adres
Barten Exclusieve Tuinen
Lakemondsestraat 5
4043 JC Opheusden


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten