9.4/10

ballonnen-oss.nl


10 Beoordelingen (totaal)
0 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

04 Mar 2018

5

Feestelijke opening

Wij zijn erg tevreden met de service van ballonnen-oss.nl. De communicatie voorafgaand aan bestelling was zeer goed. Daarnaast zag onze opening er zeer feestelijk uit door alle mooie ballonnen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

03 Mar 2018

4

spontaan en zeer vriendelijk te woord gestaan door Joep. Ballonnenpalen hebben, ondanks het koude weer, goed gestaan !


Zou u ons aanbevelen?: Ja

24 Oct 2017

5

prima service, klantvriendelijk en uitstekende uitvoering.

Ik had afwijkende kleuren nodig bij mijn bestelling. Het was geen enkel probleem en er werd moeite gedaan om de juiste kleuren te vinden. De levering was ruim op tijd. Top bedrijf.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

05 Oct 2017

5

Super netjes, goede service en op tijd aanwezig

De ballonnen waren perfect. Nette service. op tijd geleverd . Dus al met al een dikke 10


Zou u ons aanbevelen?: Ja

02 Jul 2017

4

Alles wordt netjes afgeleverd, of netjes opgelost

Onze zoon vond de balonnen geweldig, rood en wit de kleuren van Ajax en een ballon met voetbalprint,


Zou u ons aanbevelen?: Ja

02 Jul 2017

5

Uitstekend meer dan ik had kunnen verwachten zo mooi

Geweldig hoe ze mee dachten in een pracht mooi ballonnen bloem 👍👍


Zou u ons aanbevelen?: Ja

03 Apr 2017

5

Snelle reactie, goede service.

Fijn om zaken mee te doen. Snel reactie, werkt prettig.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

01 Feb 2017

4

Perfect en snel geregeld

Ballonnen waren precies goed van kleur, netjes opgetuigd en keurig op tijd.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

01 Feb 2017

5

Goede leverancier, alles volgens afspraak, goede producten

Wij bestellen regelmatig ballonnen bij dit bedrijf. De reactie na aanvraag is keurig en snel, offerte is duidelijk en concreet. Levering netjes en op tijd. Afhandeling en factuur ook volgens afspraak. Goede ervaring


Zou u ons aanbevelen?: Ja

01 Feb 2017

5

Voordelige ballondecoratie

Top, de goedkoopste ballondecoratie in de omgeving!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bent u ondernemer?

Verbeter je SEO, nodig klanten uit om reviews te schrijven. Verzamel nu uw klantbeoordelingen

Meld je nu gratis aan.

Bedrijfsinformatie


ballonnen-oss.nl

Ballonnen-Oss.nl is dé leverancier van Oss en omgeving. Al sinds 2014 bedienen wij voornamelijk zakelijke klanten. Bedrijven ontdekken steeds meer de kracht van beleving door middel van ballonnen. Kijk voor meer informatie op onze site, of neem gerust contact op!

Contactgegevens

E-mail: info@ballonnen-oss.nl
Tel: 0646173326
KVK: 71427988

Adres
ballonnen-oss.nl
Langakker 5K
5371EV
Ravenstein

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten