9.8/10

All Window


45 Beoordelingen (totaal)
0 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Kevin Hiemstra

17 Nov 2016

5

Een absolute aanrader!

Goede kwaliteit voor een goede prijs. Zeer tevreden.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Durk Jan Akkerman

15 Nov 2016

5

Zeer tevreden over All Window!

Goede ervaringen met All Window - Kunststof Kozijnen. Goede service, de klant staat centraal & prima prijs-kwaliteit verhouding! Echt een aanrader.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Ben vd Hoeven

28 Oct 2016

5

Zeer prettige, gezellige en professionele samenwerking

Vanaf het eerste contact was het gevoel al goed. Zeer vriendelijke mensen. Ook het opmaken en bespreken van de offerte verloopt zoals besproken. Alles wordt van A tot Z met je besproken en alles gaat in goed overleg. Het plaatsen van de kozijnen gaat goed georganiseerd en wordt zeer kundig geplaatst. Ik ben zeer tevreden over All Window en ik kan niet anders dan positief zijn over dit bedrijf. Mond op Mond reclame gaat dan ook vanzelf.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Quentin

17 Oct 2016

5

Super leuk bedrijf

Ik heb 12 weken stage gelopen bij dit bedrijf voor mijn school. Ik heb het super naar mijn zin gehad want ik heb er heel veel geleerd. Ze zijn zeer klantvriendelijk en het is een super team om mee te werken


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Cilla Ritsma

10 Oct 2016

5

Ik zeg doen!

Top service, en top kwaliteit. Zeker aan aanrader!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Theo Bijvoet

14 Sep 2016

5

goede kwaliteid en duidelijke afspraken

In ons geval een stel top monteurs goed en netjes en correct mogen zo terug komen niets op aan te merken


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Enzio Ardjosoediro

14 Sep 2016

5

Kwaliteit en uitgebreide service!

Op het moment dat je kiest voor All Window staat de klant gelijk centraal.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Stephan vd Meulen

04 Sep 2016

5

GEWELDIG BEDRIJF!!

Zeer goede ervaring met dit bedrijf. Er wordt goed met de klant mee gedacht en de monteurs leveren uitstekend werk en doen alles in overleg met de klant. Ik raad dan ook iedereen aan om net All Window in zee te gaan.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Belle

02 Sep 2016

5

Een bedrijf met oog voor detail. Met kozijnen die het verschil maken.

Goede service, enthousiast team. Ze geven je goed advies i.p.v. meteen het duurste van het duurste. Ze luisteren naar je wensen en vanuit daar kijken ze wat er het best op aansluit. Echt een aanrader.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

B. & A. de Vries

02 Sep 2016

5

Een absolute aanrader!

Wij hebben nieuwe kunststof kozijnen laten plaatsen aan de voorkant van ons huis. Meer dan tevreden zijn wij over de service welke aan ons is geleverd. De producten zijn van hoogstaande kwaliteit en de installatie is netjes volbracht door de vriendelijke en bovendien vakkundige monteurs van All Window.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bent u ondernemer?

Verbeter je SEO, nodig klanten uit om reviews te schrijven. Verzamel nu uw klantbeoordelingen

Meld je nu gratis aan.

Bedrijfsinformatie


logo

All Window is een innoverend, vooruitstrevend, flexibel en betrouwbaar bedrijf dat raamkozijnen, dakkapellen, schuifpuien en geveltechniek levert en plaatst door heel Nederland. Al meer dan 20 jaar zijn wij in staat om producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden tegen een aantrekkelijke prijs. All Window gaat uit van haar eigen kracht en expertise.

Contactgegevens

E-mail: info@allwindow.nl
Tel: 058 213 59 25
KVK: 52736970

Adres
All Window
Polluxweg 5
8938 AZ Leeuwarden

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten
0