Over ons

Over Custorate

We hebben Custorate ontwikkeld met een frisse blik en de nieuwste technieken voor geautomatiseerde online beoordelingen en feedback. Daarmee helpen we u om goede relaties met klanten op te bouwen. Klanten die u vertrouwen en waarderen en u graag aanbevelen aan anderen. Daar zit de winst.

Custorate plaatst alle reviews en feedback direct op uw site. Google registreert iedere reactie en neemt deze over in de zoekresultaten. En als Google uw informatie belangrijk vindt, komt u automatisch hoger in de resultaten te staan. Klanten klikken daardoor eerder op uw webwinkel en u kunt ze na een aankoop weer uitnodigen voor een beoordeling. Zo blijft u bij Google en potentiële klanten onder de aandacht.

We willen met Custorate uitgroeien tot het meest vooraanstaande beoordelingsplatform van Europa. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat vertrouwen de basis is van iedere goede relatie. Vertrouwen vraagt om kwaliteit leveren en om open en eerlijk zijn. Dat maken wij met Custorate mogelijk. U laat zien waar uw klanten op kunnen rekenen. Daarmee verovert u de wereld. Of als u het liever dichter bij huis houdt; de klanten in uw dorp, stad, regio of gaandeweg toch iets verder.

© Copyright 2014 - 2019 - Custorate